aug 2019: Overveld glas BV

Mijn naam is Stan Schellekens en ik ben eigenaar directeur van Overveld glas BV. Een toonaangevende glashandel in Breda die maat- en vakwerk levert. Toevallig kwam ik in contact met Impressione en het concept sprak me erg aan. Ook het meedenken en enthousiasme zorgden voor een trigger. Ik wilde dan ook graag mijn personeel verrassend anders waarderen. Ik wilde een blijk van waardering tonen via de giftboxen van Impressione. Mijn werknemers waren, toen zij de luxe box ontvingen, aangenaam verrast, verbaasd en voelden zich extra beloond. Zeker toen ze in de box nog een extraatje vonden om de bijkomende kosten te dekken.
Ook hun thuisfront geniet lekker mee van de giftbox vol romantiek. Per saldo, na de belastingaftrek, betaal ik slechts een schijntje…. een investering in het bedrijf die zichzelf terugbetaald. Dank Impressione voor het meedenken, service en de fijne samenwerking. Ik hoop dat veel bedrijven mijn voorbeeld volgen…..