Jan. 2019: Dennis en Loes

Na 10 jaar relatie gaat een avondje bioscoop of een diner voor twee snel ‘gewoon’ worden. Ik probeer in onze relatie mijn vriendin eens in de zoveel tijd te verrassen, maar helaas went een bloemetje ook snel… Ik ben van mij zelf niet echt creatief, ik kom dan vaak niet verder dan de standaard dingen. Bij ons 10 jarig jubileum wilde ik eens uitpakken. Ik heb via Impressione het Manet arrangement geboekt (bourgondisch Zeeland) en ik moet zeggen dat het mijn verwachtingen overtrof. Wil je je vriendin even belangrijk laten voelen, laten blijken dat je er echt moeite in gestoken hebt, dan raad ik aan een arrangement te boeken bij Impressione. Je krijgt een leuk doosje thuis gestuurd voorafgaand aan je arrangement met alle benodigdheden voor een bijzonder dagje weg. Na 1 dag kan je minimaal weer 10 jaar teren op dit romantische dagje! Stiekem is mijn interesse ook gewekt naar de overige arrangementen, dus ik denk dat ik dit keer geen 10 jaar zal wachten….